Ruud Feltkamp start zijn eigen online programma: On Tour!

 
   

Wekelijkse updates met backstage beelden en nog veel meer…

Bekijk nu zijn kanaal!

 

Ruud Feltkamp heeft sinds kort zijn eigen online programma On Tour! Hier kan je Ruud wekelijks volgen tijdens zijn optredens als DJ, als gast in tv-programma’s, als bezoeker van feesten of events en nog veel meer. Elke dinsdag rond 17:00 uur komt een nieuwe aflevering online waarin je een kijkje in het veelzijdige leven krijgt van Ruud Feltkamp a.k.a. Rudi Feral. Tijdens zijn werk als acteur, DJ en presentator maakt hij de meest bijzondere momenten mee en vanaf nu neemt hij jou wekelijks mee in zijn bruisende leven.

 

Feltkamp ziet On Tour als een nieuwe uitdaging: “On Tour is voor mij een leuke test. Daarbij heb ik ideeën die ik in de toekomst in mijn Youtube kanaal wil gaan testen. Youtube is een ontzettend tof medium met onwijs veel potentie. Ik kijk er erg naar uit content hiervoor te ontwikkelen.”

 

Over ‘On Tour’

In de eerste aflevering van On Tour is Ruud op bezoek bij Slam!FM, waar hij te gast voor de "Dutch Dance Days" bij Martijn LaGrouw. Ook gaat Ruud langs bij het RTL4 programma All You Need Is Love. Hij loopt backstage rond, komt langs de kleedkamer van Robert Ten Brink, loopt achter de tv-opnameset en verrast een fan. Gisteren kwam de tweede aflevering van On Tour online waarin beelden van Ruud die jl. zaterdag aanwezig was bij ‘A State of Trance’ van Armin van Buuren in de Utrechtse Jaarbeurs, bezoekt hij een persevent van het bekende computermerk ASUS en is Ruud te zien terwijl hij meewerkt aan een item voor een nieuw tv programma wat medio april te zien zal zijn op tv.

 

Abonneer je nu op het Youtube-kanaal en bekijk de eerste 2 afleveringen van On Tour! Volg Ruud ook via Facebook, Twitter, Instagram en zijn eigen website.

LISTEN! Ruud Feltkamp (DJ Rudi Feral) & Propulsive lanceren eerste single

Rudi Feral and Propulsive - Listen

“Listen” vanaf 8 december verkrijgbaar

Ruud Feltkamp, als acteur en presentator bekend van o.a. Goede Tijden, Slechte Tijden, GTST Quiz, De Toscaanse Bruiloft en het winnen van de Televizier Aanstormend Talent Award, brengt op 8 december onder zijn DJ naam Rudi Feral zijn eerste house single uit. Na zeven jaar draaien en musiceren is het voor Ruud nu de hoogste tijd om zijn muziek te publiceren en zo met het publiek te delen. Listen naar Rudi Feral & Propulsive!

Van hobby naar professionele single

Ruud is sinds zeven jaar actief als DJ en draait sinds enkele jaren regelmatig in clubs en discotheken in binnen- en buitenland. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot ‘serious business’. Vooral het laatste jaar is Ruud steeds dieper de muziek ingedoken en produceert hij zelf mashup’s, bootlegs en remixes. Zijn DJ-naam Rudi Feral, die is opgebouwd uit de initialen van zijn eigen naam waarbij ‘feral’ tevens iets zegt over zijn muziekstijl. Voor Ruud is dit de laatste stap naar een professionele DJ-carrière.

Listen

De EDM single Listen heeft DJ Rudi Feral samen met Propulsive geproduceerd. Propulsive bestaat uit de DJ’s Ronald Pater en Diederick van Loo uit Zwolle. Listen is een eerbetoon van Ruud aan zijn muzikale familie, die voornamelijk uit klassiek geschoolde musici bestaat. Opa Feltkamp was bijvoorbeeld een beroemde dwarsfluitist en componist in zijn tijd. Ruud: "Ik wilde als eerbetoon aan de familie de klassieke sound mixen met de moderne EDM. De track bevat ook instrumenten die kenmerkend zijn voor de oude klassieke muziek zoals bijvoorbeeld een klavecimbel".

Het nummer Listen wordt op 8 december uitgebracht door het platenlabel 'World of Fame Records' en is vanaf dan te koop op Beatport.com en iTunes.

Vanaf vandaag is Listen alvast beschikbaar als pre-order via iTunes.

Volg Rudi Feral via Facebook, Twitter, YouTube, Soundcloud en zijn eigen website

Volg Propulsive via: Facebook, Twitter, Soundcloud, en hun eigen website